30.06.2021 г., 7:14 ч.

Бягство в съня 

  Поезия
292 1 5

Бягам в съня, но те няма.
Няма те вече, любима...
Ние когато сме двама,
лято е всяка година.

Злато в очите не виждам.
Силно боли ме, защото
болка злокобно приижда.
Болка поваля доброто...

Колко да чакам? Кажѝ ми.
Сто океана изплаках.
Губя се в своите рими.
Болка в сърцето ми трака.

Бягам в тъга, но те няма.
Плувам към твоето име.
Всяка секунда е драма...
Ние сме двама... Любима?

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??