2.06.2007 г., 9:17 ч.

Бях отчаян (не съм те предавал) 

  Поезия
1229 0 28
По всеки Път (или луд кръстопът)
съм те губил (не съм те откривал).
С жигосана плът (ту отсам, ту отвъд)
все към теб съм вървял (непристигал).

След всички завои (или диви запои)
бях отчаян (не съм се предавал).
С чувства-порои (ту чужди, ту мои)
съм те искал (не съм се издавал).

Днес съм с теб и личи (или просто лъчи)
аз съм нов (но не съм се подменял).
И дано заличим (ту с ръце, ту с очи),
че замествах те (не съм ти изменял).

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??