16.12.2007 г., 13:07 ч.

Бяла приказка 

  Поезия » Любовна
928 0 2
Зима е и сняг вали,
сгушени сме аз и ти!

Вънка под небето
сред милион звезди,
снегът не спира да вали...

Нежно ти подаваш ми ръка
и с нея галиш моята душа!

После ме прегръщаш,
омагьосан от любов,
искам да съм с теб за цял живот!!!

© Мария Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??