11.05.2010 г., 19:19 ч.

Бяла роза 

  Поезия
472 0 1

Бяла роза

ми носиш

сега -

нежна

и силна,

тя е минала

дълъг път

през сърца

и съдби,

да даде

радост към скръб,

утеха за сълзите

и споделяне

на щастливия миг.

Бяла роза,

как запази

лицето си

толкова чисто?

Ти донесе ми сила

да умия

и свойто лице...

 

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??