May 11, 2010, 7:19 PM

Бяла роза 

  Poetry
478 0 1

Бяла роза

ми носиш

сега -

нежна

и силна,

тя е минала

дълъг път

през сърца

и съдби,

да даде

радост към скръб,

утеха за сълзите

и споделяне

на щастливия миг.

Бяла роза,

как запази

лицето си

толкова чисто?

Ти донесе ми сила

да умия

и свойто лице...

 

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??