29.11.2008 г., 10:53 ч.

Бяла врана 

  Поезия
481 0 2
БЯЛА ВРАНА


Не мога да те взема -
на него какво ще оставя?
Постеля празна без време
и пошла семейна разправа.


А щастието как да отнема -
бледнее в спомен студен.
Двуличие е твоята схема,
спасяваш брака свещен.


Греховете свалих като дреха,
ти беше моя – тайна остана.
И всички хора мене проклеха -
за щастието - бяла врана.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??