2.03.2017 г., 18:56 ч.

Бяла заблуда 

  Поезия » Любовна
399 0 0

Бяла заблуда

 

Целувката ти като първи сняг
стопи се върху устните ми жадни.
Аз искам още! Искам пак и пак!
За първи сняг са устните ми гладни!

Не спирай! Нека още да вали
и да попивам нежните снежинки
защото зная, че това си ти!
Приказни и бели балеринки!

Първи сняг, желание, мечта.
Първи трепет – мах на пеперуда!
Първи знак – пъртина във снега.
Миг вълшебен. И една заблуда!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??