10.01.2021 г., 11:26 ч.

Бяло/Черно 

  Поезия » Любовна
237 1 0

Лирически откровения. 

Магически проявления. 

Психични отклонения. 

 

Стига с тея ретроградни меркурии. 

 

Моето черно 

Бяло

няма как да стане. 

Моето бяло

Ще ти почерни душата

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??