Jan 10, 2021, 11:26 AM

Бяло/Черно 

  Poetry » Love
234 1 0

Лирически откровения. 

Магически проявления. 

Психични отклонения. 

 

Стига с тея ретроградни меркурии. 

 

Моето черно 

Бяло

няма как да стане. 

Моето бяло

Ще ти почерни душата

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??