22.06.2008 г., 10:48 ч.

Бяло време 

  Поезия » Друга
537 0 9
 
  •            Бяло ми е времето. Около очите.
  •            И блести. Боли ме.
  •            Гледам облаците, смея се, тичам.
  •            Плаче ми се. Спаси ме!
  •            Боледувам от болести и от прозрачност.
  •            И от нещо друго - още не зная.
  •            Квадратно ми е в душата и страшно.
  •            И от обратното - тичам към края.
  •            Ех, че е весело! И невъзможно!
  •            Да се стопиш, да си невидим...
  •            Подари ми очите си, Господи!
  •            Да се наплача и да Те видя...

© Ивайло Цанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??