15.12.2007 г., 23:27 ч.

Бъчи от Survivor 

  Поезия » Пародии
706 0 1

Дилянчо наша гордост е сега,
псува с високо вдигната глава.
Устата не си затваря,
но неговата факла последна догаря.
Сега едно име аз крещя...
Бъчи, ти си на върха!

Имаме си ний герой,
всеки знае кой е той,
Бъч наричат го сега,
с хубостта си се намести в нашите сърца.
Няма никой да го спре
туй готино момче
и кво като псува - много важно,
нали ни кефи туй момченце снажно.
Силен е и атлетичен,
просто пич е той типичен,
казват, имало какво да се желае,
кой не го харесва, да си трае.
Хихи...  тва от мен е за сега,
но се надявам в тази тежка игра,

Бъчи да е победителят!!!

© РенчеТу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??