29.11.2008 г., 10:19 ч.

Бъдещ мой стих 

  Поезия
583 0 1

 

Бъдещ мой стих

 

 

Без глас останах от мисли по тебе,
прегракнал проклинах съдбата наум.
Без свян разсъбличах се и мъкнех подире
"убийството" с поглед на Първия миг.

 

Без укор приемах те след пътища чужди -
стенех, надявах се, дишах, роптах...
Безмълвно сърцето ми скърцаше тихо
в окови красиви - прокълнати от грях.

 

Безкрайно се скитах из дебри забравени,
окапвах и стелех се лист подир лист.
Без думи Любовта се показваше скрито,
рисуваше фигури за бъдещ мой стих.

 

29.11.2008 г.

 

© Маранди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??