Ще те крия в сърцето от бури и мълнии тежки,
ще те показвам на слънце в дните горещи,
ще си прощаваме всички отминали грешки
и така ще дочакаме новите срещи.
Но те няма да дойдат никога вече,
а ти ще ме чакаш там, на площада!
Но мене ме няма, аз съм далече,
ново градя, а старо руша без пощада!
Но теб ще те пазя, тук на топло, в сърцето!
Ти ще плачеш, без да криеш сълзите,
и знам, ще отправяш молитви високо в небето
и като пъзел пак ще нареждаш мечтите!
© Велин Всички права запазени