15.12.2009 г., 18:25 ч.

Бъди! 

  Поезия » Друга
515 0 1

БЪДИ!

Бъди Адам! Буквите пренапиши!

Захвани се за утрешния ден,

в крепост превръщайки ”Открих Те!”,

опознавайки страниците написани:

”Имам нужда от теб!”

в истинския ритъм на „Обичам Те!",

разделяйки света от раздалечаването,

сближен  с ритъма на промяната

от очакваното утре, да се завърнеш

белязан в сърцето на моя ден,

ще ми бъде достатъчно само

да чуя „с теб ще продължа!”,

тогава може би ще имам силите

 злото да не пристъпя,

дори когато пръстта  те обгърне  в плен.

© ДИМА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??