БЪДИ!
Бъди Адам! Буквите пренапиши!
Захвани се за утрешния ден,
в крепост превръщайки ”Открих Те!”,
опознавайки страниците написани:
”Имам нужда от теб!”
в истинския ритъм на „Обичам Те!",
разделяйки света от раздалечаването,
сближен с ритъма на промяната
от очакваното утре, да се завърнеш
белязан в сърцето на моя ден,
ще ми бъде достатъчно само
да чуя „с теб ще продължа!”,
тогава може би ще имам силите
злото да не пристъпя,
дори когато пръстта те обгърне в плен.
© ДИМА All rights reserved.
поздрави!