Самотна нощ,небето плаче-светкавици
раздират наранено сърце...
и влака чъваш как в ноща тиктака
като часовник отчитащ вечноста.
Хлад полека завладява,тяло...
мигрена мислите мори.
Но някак в тъмното намираш сили
да се изправиш пред свойте мечти.
Бъди човек,говори ми душата...
не се предавай, знай бъди -
не само съдник но и личност
която вярва силно в любовта.
© Ангел Всички права запазени