4.12.2012 г., 19:09 ч.

Бъди ми 

  Поезия » Любовна
825 0 12

 

В мълчание сиво обвити са дните.

и дрезгаво свири валдхорна в нощта,

две чаши с Мерло стоят ненапити…

какво ли бушува във твойта душа? 

Ела и постой. Дори мълчеливо

ръка ми подай. Във очите ми виж

как само за тебе светът се побира,

и само за тебе небето звездú… 

Постой. От очите ти изгрев ще пия,

в бездънно море и тъй приказен свят

ще свия сърцето си - нявга стихия -

ще шепна бъди ми приятел,

любим мой,

и брат…

© Криси Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??