5.02.2008 г., 19:44 ч.

Бъди ми пролет! 

  Поезия » Любовна
609 0 2

Бъди ми пролет!

 

Цветя - погребани са в сняг,

а листа - повяни към безкрая.

Аз - далеч от своя бряг,

тебе да усетя все желая.

 

Но те няма. Не си тук.

Твоят дъх отсъства.

Няма помен, няма звук

от есенна палитра пъстра.

 

Зима в мене вечно вее -

неспособен съм на полет.

И слънцето дори не грее.

 

Но, моля те, бъди ми пролет!

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??