24.04.2016 г., 21:47 ч.

Българино, стани! 

  Поезия » Гражданска
432 0 1

Прощавайте! Страдам
за мрачните, страшните
робски души и стени...
За човекопродажните,
празни, прокажени,
съхнещи, плачещи дни...
Ех, кой ли ще каже
думи възраждащи:
"Българино, стани!"...

 

Марин Тачков
23 април 2016 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??