Apr 24, 2016, 9:47 PM

Българино, стани! 

  Poetry » Civilian
430 0 1

Прощавайте! Страдам
за мрачните, страшните
робски души и стени...
За човекопродажните,
празни, прокажени,
съхнещи, плачещи дни...
Ех, кой ли ще каже
думи възраждащи:
"Българино, стани!"...

 

Марин Тачков
23 април 2016 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??