Бързам, бързам да пиша!
Късам, трия, крещя!
Рибите стенат и дишат...
Кой ли ги чува сега?!
Стена, плача и дишам,
пиша разни неща.
Римите рано си лягат...
Кой, ще събуди нощта?!
Бързам, бързам да пиша!
Драскам, вѝя, крещя!
Рано е, рано за сбогом!
Страх ме е! Иде смъртта!
© Хари Спасов Всички права запазени