25.03.2008 г., 22:15 ч.

Бюро "изгубени вещи" 

  Поезия
626 0 1

Търси ме в бюро "изгубени вещи".

Само предмет бях за теб.

С мен

си игра както пожела

и остави ме на гарата сама

да чакам следващия влак -

без гари и без линии, без път, на никъде не води този влак...

И кой ще ме посрещне с очакване,

кой ще ме разпознае

в този раздран и ненужен багаж,

който носи само самота.

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??