25 мар. 2008 г., 22:15

Бюро "изгубени вещи" 

  Поэзия
632 0 1

Търси ме в бюро "изгубени вещи".

Само предмет бях за теб.

С мен

си игра както пожела

и остави ме на гарата сама

да чакам следващия влак -

без гари и без линии, без път, на никъде не води този влак...

И кой ще ме посрещне с очакване,

кой ще ме разпознае

в този раздран и ненужен багаж,

който носи само самота.

© Софийската Софиянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??