21.10.2010 г., 23:32 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
526 0 2

        Aнгел

 

Жадувам те, не го отричам,
навсякъде усещам те, това е факт,
защо да се залъгвам още, че не те обичам,
нали в съня ще ми го напомниш пак.

 

Изглеждаш като ангел, някак мила,
защо тогава при вида ти ме боли,
сърцето ми е силно, но при тая сила
не знам дали до край ще издържи.

 

Като вълна ме удряш във прибоя,
при всеки удар искам да умра,
но пустото желание да те направя моя,
не ме оставя да се възнеса.

 

Пореден удар и нетърпима болка,
за миг отпускам се, а после вик,
ако е тест, кажи ми, още колко?
Очите ми премрежват се и виждам ясно
ангелския лик.

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви никога не съм мислел,че ще чуя такива хубави думи от непознати хора.
  • Поздрав Жоро! Много ми хареса. Всеки си има предпочитания и разбиране за поезия, никога написаното няма да се хареса на всички. Но пък не е и нужно мисля.Стихът ти ми хареса. Думите ти оживяват в картина при четенето!
Предложения
: ??:??