25.05.2008 г., 1:32 ч.

* * * 

  Поезия
897 0 1
Някога, когато светлините на сцената
изгаснат напълно, завинаги. Ще настроя
китарата на тъга и за последно ще се опитам да
дам на света онова, в което вярвам, за което
кървя, за което умирам.

Всяка струна ще бъде докосвана за последно,
нотите ще изплаквам със перо и ще викам, да, ще викам...
Силно и дрезгаво ще крещя, до болка ще свиря...
И дано ме чуеш, душа...

Дано ме чуеш. За теб го правя. Дано ме чуеш и
останеш, когато мен вече ме няма тук, под светлината
на сцената. Остани и ме припомняй. Припомняй ме
кой съм, какво бях и убивай тъгата след мен.


Последна нота сълза, последен допир, последен звук
на струна, последен вик... Тъмнина.



В ПАМЕТ НА КИТАРИСТТА НА PANTERA

 DIMEBAG R.I.P. НЕ ЩЕ ЗАБРАВИМ КАКВО ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕ СИ

© Георги Бушев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Рядко нещо може да ме разчувства, но докато четях, цялото ми тяло се разтрепери. Изпълнил си великата творческа задача - да въздестващ
Предложения
: ??:??