26.08.2010 г., 12:12 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
408 0 1

        Докосвам те, но мисля си за друга.

        Целувам те, но други устни чувствам аз.

        Поглеждам те, но погледа ти губя.

        Дали не свършва всичко между нас?

 

        В мечтите ми май вече теб те няма,

        усещам как във твоите не съм и аз.

        Пътят ни разделя се на двата бряга

        на бурната река на любовта.

 

        Но споменът за теб ще ми напомня

        за всичко, случило се между нас...

        Аз искам винаги да си щастлива,

        така щастлив ще съм и аз.

 

       Ще знам, че нещо съм постигнал,

        нещичко от себе си съм дал...

        и в моето сърце ще има

        истинско приятелство докрай...

 

© Красен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??