19.04.2011 г., 19:56 ч.

*** 

  Поезия
444 0 1

Мечтите ми са измечтани

и всеки спомен заличих.

Превързах старите си рани.

Превърнах болката във стих.

 

Душата ми е прикована

и нося кръста си сама,

но накъде ли да се дяна

среднощ в морето от тъма?

 

Потърсих си сама началото,

но срещна ме със гняв светът

и слях се във едно със цялото

в безвремие без фар и път.

© Росица Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??