Мечтите ми са измечтани
и всеки спомен заличих.
Превързах старите си рани.
Превърнах болката във стих.
Душата ми е прикована
и нося кръста си сама,
но накъде ли да се дяна
среднощ в морето от тъма?
Потърсих си сама началото,
но срещна ме със гняв светът
и слях се във едно със цялото
в безвремие без фар и път.
© Росица Христова All rights reserved.