30.12.2018 г., 0:49 ч.

,,, 

  Поезия » Философска
235 1 1

Никога дали е свършен вид

или е бъдно. Зная само, че

мечтата е в сегашно време.

Ако греша, подковите хвърли

на пътя за късмет. Разкъсай стремето.

Пешком върви, далече от впрегатните коне.

Аз не участвам в състезания

със предрешен завършек.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно и провокиращо към размисъл, хареса ми! Весела Нова Година!
Предложения
: ??:??