Dec 30, 2018, 12:49 AM

,,, 

  Poetry » Phylosophy
270 1 1

Никога дали е свършен вид

или е бъдно. Зная само, че

мечтата е в сегашно време.

Ако греша, подковите хвърли

на пътя за късмет. Разкъсай стремето.

Пешком върви, далече от впрегатните коне.

Аз не участвам в състезания

със предрешен завършек.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересно и провокиращо към размисъл, хареса ми! Весела Нова Година!
Random works
: ??:??