Веждите си бръсна
с твоята ръка.
В панделка красива
вързани черва.
Мразя твоите устни,
плазмата на твоята любов.
Формата на общото ни тяло.
Игричките във плиткия ни общ,
недоизкопан гроб.
В атомна тайна притихваме.
Извратени сълзи проливаме.
© Атанас Панчев Всички права запазени
Хареса ми "черва в панделка", защото съм подарявал такива за рожден ден.