Aug 9, 2008, 12:39 PM

* * * 

  Poetry
968 0 1
 

Веждите си бръсна

с твоята ръка.

В панделка красива

вързани черва.

 

Мразя твоите устни,

плазмата на твоята любов.

Формата на общото ни тяло.

Игричките във плиткия ни общ,

недоизкопан гроб.

 

В атомна тайна притихваме.

Извратени сълзи проливаме.

© Атанас Панчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • е дай му някакъв по-завършващ край де, много абстрактно.
    Хареса ми "черва в панделка", защото съм подарявал такива за рожден ден.
Random works
: ??:??