22.10.2008 г., 20:03 ч.

* * * 

  Поезия
414 0 1
В безбройните дни,
когато не мисля
             за теб,
                те
            обичам      повече
                          от
                        всичко.
В отлитащите, загубващи се
                         часове, когато
    времето е спряло,
                   когато
нищо няма да започне
           от начало,
отварям отново душата си
за мечтата, неотминаваща
                    в спомена.
И те обичам
                     отново
в загубените нощи,
                        потънали
в отминалото далече
                                     време.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??