14.07.2009 г., 11:34 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
439 0 4

 

                                                              

 

                                                                Забравен стон, забравен вятър.

                                                                Отминали мечти, прекършен клон.

                                                                Прегърбени от грехове и страсти,

                                                                не разбрахме радостта да бъдем

                                                                живи.

                                                                Обрулените вежди ярост

                                                                няма да родят прашинка

                                                                радост.

                                                                Устните, откъснат лъч.

                                                                Пръстите, невидим дъжд.

                                                                Тялото, река от вопли.

                                                                Очите...

                                                                И гърбове, и вдигнати яки.

                                                             

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??