8.08.2009 г., 20:13 ч.

*** 

  Поезия » Друга
608 0 0

Там, където няма светлина...
там, където няма топлина...
там, където човек губи своята душа...
се крие тайната на вечната тъга...
Ела, подай ми ръка и нека открием тази красота,
пред която бледне и свещената дъга...
Аз и ти завинаги...
Убиецът и крадлата...
Вечно, тук, сега и завинаги...
навсякъде и никъде...
сред безкрайната Красота
на две сърца, биещи в ритъма на една сълза...

© Мирослав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??