5.08.2014 г., 22:33 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
364 0 0

Никога.
И винаги.

Винаги.
И никога.

Това съм аз.
Това си ти.

Зависими
един от друг.
Вървим сами,
вървим. Напук.

Преплетени
(живеем поотделно).
Умиращи
(цигара в понеделник).

Несигурни
(омраза след любов).
Връщаш се
(за мен не си готов).

И винаги,
и никога
обичаме.

И винаги,
и никога
обичани.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??