И нервни тръпки побиват цялото тяло.
И страшни импулси тресат ме в мъгла.
Аз тичам над бездни - надничам в безкрая,
но тайни вековни не ще разплета.
Ще виждам в безкрайните бездни под мене
лазурен отблясък на пламък смутен.
Душата ще търси, ще вика и стене,
напразно - отдавна далеч си от мен.
17.09.2002
© Хел Всички права запазени