25.08.2017 г., 9:54 ч.

Целият ми свят.. 

  Поезия » Любовна
530 2 0


Ти знаеш, че простих се със сънят
и времето понякога го спирам
затворени широко и не спят – 
очите ми във нощите се взират
и търсят те във светеща Луна
в небето, побеляло от звезди
във тайните на буйната река
във всички твои тишини...
Ти знаеш ли кога ще си почина –
когато без дъха си те целуна
и устните ни бавно ще се сливат
тогава ще заспя и ще сънувам
спокоен, че душата ми в плътта
до твоята душа е тъй утихнала
събрала си го, целият ми свят
във себе си, за да му даваш.
                                Смисъл...

 

Danny Diester
27.07.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??