11.02.2010 г., 22:12 ч.

Целуни ме 

  Поезия » Друга
788 0 0

                ЦЕЛУНИ МЕ

 

 

 

 

Боже,  как  вали, продъни се  небето,

белоснежен запиля ни  февруарски сняг,

тук при нас  е топло и в безвремието

с теб се чувствам като на карибски бряг.

 

Боже,  как  вали,  що  за вятър духа,

а камината  така  красиво си  гори

и  дървото в нея  тихо  пука, нека  духа.

Прегърни ме. Своите очи за мене затвори.

 

Искам да прегръщам твойто тяло.

Чакай,  тези дрехи са излишни май,

виж! От  желание сърцето ми е спряло.

Аз  те   искам, искам да те имам,  знай.

 

Боже, как  гориш,  свян ли е това?

По корема плъзгам пръсти,  устни.

Не,  не мога да  намеря точните слова.

Между своите бедра ръката ми  пусни.

 

Чакай, не издържам, знам, че ме  желаеш.

Боже, как  вали, тялото  ти с  огъня  играе,

а в отблясъците... като страст  витаеш.

Боже!  Целуни  ме,  искам те,  това е!

 

 

ЕТ МАЧИБО 2010

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??