4.08.2013 г., 22:10 ч.

Целувай... 

  Поезия
691 0 18

Целувай вярата,

дори да не ù вярваш.

Сплети косите ù - мечти

със панделките на желаното.

Танцувай с нея

до припадък.

Дори да те настъпи

се прави,

че не усещаш.

Прегръщай я

до болка,

дори и сянката ù...

Целувай я,

дори когато спи...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??