Aug 4, 2013, 10:10 PM

Целувай... 

  Poetry
687 0 18

Целувай вярата,

дори да не ù вярваш.

Сплети косите ù - мечти

със панделките на желаното.

Танцувай с нея

до припадък.

Дори да те настъпи

се прави,

че не усещаш.

Прегръщай я

до болка,

дори и сянката ù...

Целувай я,

дори когато спи...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??