31.08.2016 г., 19:53 ч.

Целувай ме! 

  Поезия
392 1 10

Целуваш ме бавно, 

нежно, красиво! 

Целият свят се изтрива, 

само сияйни трептения

вихри от чувства разливат. 

Цветен прашец в очите танцува

и е толкова хубаво! 

Целувай ме още и още..! 

Не спирай! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??