Целувай, целувай ме бавно,
с целувки изгаряй ме ти!
Изпивай ме, пий безпощадно,
страстта нека сладко боли!
Целувай, целувай ме жадно,
сърцето с любов разтопи!
Прегръщай ме, сривай буквално
задръжките чак до зори!
Целувай, целувай безсрамно
където поискаш и… спри!
След стона, изтръгнат спонтанно,
отново със страст продължи!
Целувай, целувай ме бавно,
защото така аз и ти
ще тръпнем и в нас непрестанно
безкрайна любов ще гори!
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени