25.07.2024 г., 7:31 ч.

Целувана 

  Поезия » Любовна
74 1 0

 

Целуната си тихо във съня си,
носена си нежно на ръце,
от рицаря, магьосника, мъжа си...
чуваш ли душата, май се чувства по- добре!...

 

Целувана си вечер във леглото,
там, в обятията на една магия,
и някак събужда се доброто,
и сякаш целувките не стигат!

 

И сутрин целувките ще те събуждат,
от вълшебните ти сънища отвъд,
ще чувстваш как трепетите се зараждат,
и звездици около сърцето ще кръжат!...

 

Целувана си!...
Сега и после и преди!
Ще бъдеш целувана дори,
когато и Вселената заспи!...

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??