24.08.2011 г., 12:27 ч.

Целувка 

  Поезия » Любовна
542 0 0

 

Целуни ме нежно,
с целувка безкрайно красива.
Искам те вечно моя.
Влюбих се в теб и твоите целувки.
Целувка нежна и мила.
Ти си зората, ти си светлината,
ти си аромата и смисъла на живота.

© Онур Реджеб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??