15.06.2018 г., 9:05 ч.

Целувката 

  Поезия » Любовна
255 1 0

 

„…спомени бухнали като лоза.”

Петя Дубарова

 

Ще те целуна в очакване, ръцете ти

да ме обгърнат, като бухнала лоза,

да се изгубя в прегръдката на леторастите,

омаян от цъфтежа на ресите!

 

Ще слушам разказа ти зимен,

потънал във съновидения,

в очакване на кукувича песен,

когато в теб сълзите са щастливи,

 

когато „спящите очи”

разтварят свойте мигли,

и в зениците им просветва

мечтаното във зимния им сън.

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??