25.05.2023 г., 13:11 ч.

Целувката ти ме взривява 

  Поезия » Еротична
309 1 4
 

Целувката ти ме взривява
и ме изпълва с мъжка мощ.
За много други обещава
в поредната безсънна нощ...

И сладоста й ме опива
по пътищата на страстта.
С магия топла ме обвива,
магията ти на жена!

Готов съм пак да не сънувам,
защото сън един ще сбъдна.
И аз започвам да целувам,
а вън... отдавна се разсъмна...

 

03.04.2022.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??