25.01.2009 г., 0:24 ч.  

Цената на отсъствието 

  Поезия » Любовна
1079 0 22

   

Забранявам ти моите нощи одрипани,

дните ми, пълни с вълчи капани,

моите мисли - ангелски дяволи...

Забранявам ти!

 

Отнемам ти очите си - рани от вричане,

душата ми на бяло момиче

и спомена - грохот в мълчанието...

Отнемам ти!

 

Оставям ти моите ураганни стихове,

и в тях - ти, удавеният.

Изгорих всички рими-мостове...

Оставям те! С обич и липсване.

 

Весела ЙОСИФОВА

                                                                                                   

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??