10.04.2013 г., 8:08 ч.

Ценности 

  Поезия » Философска
526 0 1

Опитвам се да бъда човек с ценностите на миналите и сегашен век.

ЧЕСТНОСТТА е бисер в човешката душа, тя е част от нашето възпитание.

Понякога донася ни много страдания.

За мен истината е една, макар имала е няколко лица.

Да бъда честен пред мен самия с добрите хора в богатство и немотия.

ОБИЧТА е кристал в човешката душа, тя е чиста като на планината снега.

Обичаме от малки своите родители мили, те са ни дали живот на този свят.

С грижи и нежност са ни дарили и черпим от техния жизнен опит богат.

ЛЮБОВ – Любовта е рубин в живота, най-сърдечни тръпки за човека любим.

Едно прекрасно чувство за беден и богаташ.

Цветът му е ален като този на кръвта, която пулсира във влюбените сърца.

Прегърнати, усмихнати те гледат замечтани сега,

дали ще се сбъднат мечтите им смели някога.

ВЯРА – е безценно чувство в човешката душа.

Да вярваш, че тези ценности ги има, да ги носиш в сърцето си сега,

това е истината непоклатима.

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??