5.02.2013 г., 16:14 ч.

Ценното 

  Поезия
540 0 2

Крехка пъпчица

обич,

стръкче бъдност,

живот,

усмихнат свят,

напук

на дупки черни…

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??